Moderátoři: Dejmal, Jakub, Fénix
jcp píše:no ty čtyři kratší kousky v popředí vypadají přesně jako čističe petrolínovýho vařiče Primus .. tam to sloužilo k prošťouchnutí ucpaný petrolejový trysky v hořáku
Tapinek píše:Ja pouzivam klasicke konicke bile cistice Angelo... Sice trosku pelichaji, ale to se pak vzdycky vyfoukne.
tritrek píše:Kupil som cistice Vauen. Akoze znackove, no radim vam, nekupte to h*vno! Su tenke, strasne, zvyraznujem STRASNE pustaju chlpy, az na tolko, ze na koncoch mas len drot... nedaval som pozor a som pekne poskrabal spodok kotliku. Su dobre len "do ucka" na cistenie kotliku. Skoro som zabudol povedat ze stoja 1.5x tolko nez kvazi noname cistice, ktore su ovela, ovela kvalitnejsie.
BATRACHOS píše:tritrek píše:Kupil som cistice Vauen. Akoze znackove, no radim vam, nekupte to h*vno! Su tenke, strasne, zvyraznujem STRASNE pustaju chlpy, az na tolko, ze na koncoch mas len drot... nedaval som pozor a som pekne poskrabal spodok kotliku. Su dobre len "do ucka" na cistenie kotliku. Skoro som zabudol povedat ze stoja 1.5x tolko nez kvazi noname cistice, ktore su ovela, ovela kvalitnejsie.
Vauen má ale několik tvrdostí drátu, myslím, i tuhostí chlupu. Někde jsem i slyšel, že Němci počítají na jednu fajfku dva čističe - hrubší hned na protažení kanálku a jemnější na úplně vysušení. Tak´s měl možná tu "finální" sadu
Jack.Grave píše:Používám čističe Vauen, zvykl jsem si na ně. Dříve jsem používal zn. Danmore, ale nějak mi zmizely z dosahu.Příserné jsou jsk pamatuji čističe Ronson @ 50/bal. Petersony nejsou taky nejhorší, ale na můj vkus sou moc měkké. P.S čističe Angelo neznám ani Savinelli jsem nezkoušel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků