04 pro. 2007, 05:48

no, pravda, nějací čeští brusiči tam také byli :wink:

04 pro. 2007, 05:52

to ste boli pocas ws asimilovani :smoke1: :wink:

04 pro. 2007, 09:21

Breer píše:to ste boli pocas ws asimilovani :smoke1: :wink:

..my se asi milujem pořád. :lol:

Obrázek

04 pro. 2007, 09:25

littlebull píše:

ojoj ... pěkně. :twisted: :twisted: :twisted:

Obrázek- piter

04 pro. 2007, 09:34

basa333 píše:no, pravda, nějací čeští brusiči tam také byli :wink:

littlebull píše:

No jasně, to nejde aby na posledním "tochtoročném" ws chyběl jejich původce a vyvolávač, dále občerstvovač co ohřívá a rozdává dršťkovou a samozřejmě, aby jsme nezapomněli, někdo kdo dodá celému shromáždění vážnost svou nepřehlédnutelnou osobností.
To že jsou asimilovaní vůbec nevadí a zevlounů klidně mohlo přijít víc, aspoň by se lépe rozložili krvavý záda a neodnesla to jen hrdiná skupinka, která musela osamoceně bránit čest naší půlky bývalé federace.

Pro další budbrusiče: Basa přitvrdil a KZ se pijí ve velkých panácích
Ověřená zpráva 3.12.2007 KOPTA

04 pro. 2007, 23:17

Mé oko se potěšilo zhlédnutím vyrobených dýmek.Východní část bývalé federace si dala záležet,zahlédl jsem tam i nějaký kroužek z mokume. :wink:

05 pro. 2007, 09:36

POGO píše:.....zahlédl jsem tam i nějaký kroužek z mokume.

To jsi zahlédl správně, občas i ve fajkařině se musí inovovat. Zatím je to díky pomoci kolegy, ale technologii mokume chci nějak zvládnout.

05 pro. 2007, 09:36

Jean píše:Scalex má pravdu. Trochu nestíhám. Sice jsem letmo zaregistroval i první přihlášky na WS v příštím roce, jen se dostat v klidu k odpovědím nějak nezbývá čas. Co nejdříve napravím.
Dokonce i fotky z posledního workshopu, který se pořádal pro slovenské brusiče vyvěšuji s týdením zpožděním, ale už jsou nahrány takže můžete prohlížet i dokončené dýmky handmake brusiči Slovensko

3.12.2007 KOPTA (Kostelecká pipařská tisková agentura)

No pěkně... ta osmička je snad naprosto nejlepší, co jsem zatím z ws viděl :shock:

03 led. 2008, 01:43

bromden píše:
Jean píše:Scalex má pravdu. Trochu nestíhám. Sice jsem letmo zaregistroval i první přihlášky na WS v příštím roce, jen se dostat v klidu k odpovědím nějak nezbývá čas. Co nejdříve napravím.
Dokonce i fotky z posledního workshopu, který se pořádal pro slovenské brusiče vyvěšuji s týdením zpožděním, ale už jsou nahrány takže můžete prohlížet i dokončené dýmky handmake brusiči Slovensko

3.12.2007 KOPTA (Kostelecká pipařská tisková agentura)

No pěkně... ta osmička je snad naprosto nejlepší, co jsem zatím z ws viděl :shock:
Hola hola, je ještě místo na lednový termit pro dalšího Handaře? Docela jsem se namlsal a to jsem začal dýmit pořádně teprve nedávno a už bych se do toho hrnul! Dejte mi prosím někdo hlášku, zda bych se ještě vešel a třeba i někdo z mých dalších kolegů z MBDK. Díky! 8)

03 led. 2008, 09:05

Obrať se rovnou na honzu kloučka. další ws je tuším nějak kolem 20.1. klidně mu zavolej, on tě nekousne :wink:

07 led. 2008, 11:00

Včera mi volal p.Klouček, že má na lednový ws jen 3 zájemce

tak se hlaste kdo chcete

neb jinak bude ws presunut!!!!!

08 led. 2008, 07:29

taky hodlám jet s bratrem zase na workshop...ale v lednu to vůbec cnestíhám....vypadá to spíš na únor :(

08 led. 2008, 08:08

Bohužel pro mě je lednový termín nepoužitelný, předběžně počítám s únorem či březnem.

08 led. 2008, 13:15

toz sem se Honzovi taky prihlasil :-)

08 led. 2008, 13:39

U mne z časových důvodů bude taky až únorový termín...