Pravdu máš! On pravdu má! Ovšem u tabáků nepředpokládám tak fatální následky jako u hub. Maximálně zrychlený průtok dolním nebo horním koncem páně kuřákova.
Jo jo ... gumičky ... o těch už jsem v několika vláknech četl Ale tabákům, ke kterým by se měly dávat gumičky už v základní výbavě, těm já se zatím vyhýbám Přestože už dýmám drahně let, stále si připadám jako začátečník a neodvažuji se nacpat nic silnějšího, než je hodnoceno jako "středně silný tabák". Mám se rád a ta čistírna taky není zadarmo ...
Měl bych dotaz na zkušenější kuřáky ohledně vrtání kouřovího kanálku. Pozorujete nějaké zhoršeně kuřácké vlastnosti, pokud se kouřový kanálek "svažuje" směrek k náustku? Viz ilustrační foto.
Mám jednu takovou-řekl bych že se mi víc ucpává a víc olizuju popel, než jsem zvyklý. Ale možná to je i tím, že není zrovna má nejoblíbenější, tak to honím abch to měl rychle z krku.
Obával ses, že plénum sborem zaševelí "samospádný močkosaj"? Nee, tak zlé to nebude. Mám v podobné geometrii jednu a zlobí jen trošku ( a nejspíš to nebude dýmkou...)