Moderátoři: Dejmal, Jakub, Fénix
Alferi píše:Squire se mi z Petersonů líbí určitě nejvíc. Ale ta cena.. Ještě si to rozmyslím. Ani jsem tuhle řadu neviděl na etrafice, jenom v katalogu Mostexu.
piter píše:mi se libi ty rady cele - a to ze jsou to velke kotle je jen dobre . . . . ale myslim, ze zrovna u Petersona, kde se daji sehnat dymky stejne krasne za zlomkove ceny, me nic nenuti mit zrovna Sherlocka doma (navic to pojmenovani mi prijde trochu infantilni)
bromden píše:piter píše:mi se libi ty rady cele - a to ze jsou to velke kotle je jen dobre . . . . ale myslim, ze zrovna u Petersona, kde se daji sehnat dymky stejne krasne za zlomkove ceny, me nic nenuti mit zrovna Sherlocka doma (navic to pojmenovani mi prijde trochu infantilni)
Náhodou pojmenování série bylo chytré využití slavného jména... a jakkoli jsou "šerloci" pěkný dýmky, s tím zbytkem souhlasím, od Petersona mě "berou" hlavně série donegal (poměr cena-výkon) a flamegrain (poměr cena-výkon-vzhled(když se vybere dobrej kousek))...
dix píše:petersony by som mohol vsetky...a velmi uprava donegal.Nevim preco ale ma fascinuje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník