25 črc. 2024, 20:44
28 črc. 2024, 11:21
30 črc. 2024, 12:37
beda píše:Jako tady snad jen epicke "kazdy kouri na svou hubu"Jestli to saje, nezahoriva a dobre vysycha, tak proc ne. Jsou ruzne kuracke artefakty, jakoz i ruzna kuriva. Nechci treba slukovat plnej kotel krakonosky, nacpanej salveji divotvornou. Jestli mam poradne poradit, tak potrebuji vic info. Jestli z te prvni chces kourit tabak, at uz do plic, nebo jen do hlavy, opakovane, vicekrat denne, tak ten pozitek bude asi brzy nicmoc. Tu druhou nechapu, vypada jakoze ma sklenenou hlavicku.
Napsal jsem přece, že je z tagua a dubu. Upřesním tedy: hlavička tagua, trubka dub. U Dvojky. U Jedničky je to tagua/jasan… Z obou kouřím na střídačku +/- dvakrát denně. Ne, není to nic moc, je to fajn. Už nyní vidím, že se tagua chová podobně, jako mořská pěna: pomaloučku tmavne a řekl bych, že II (Dvojka) je stále krásnější. Pravděpodobně ještě doplním náústek, bude také ze slonoviny.30 črc. 2024, 13:31
Jestli se z toho kouri dobre, tak chapu. Ja osobne prave tohle znam dobre. Zrovna bavorskej vysak alias krakonoska, je podle mne uplne ultimatni kurackej nastroj, pricemz evidentne tu je masa, pro kterou je dulezitejsi jak u toho koureni vypada, nez jak se z toho kouri 30 črc. 2024, 13:32
30 črc. 2024, 15:13
beda píše:Ta fajfka na druhe fotce je cela ze dreva? Spodní cast jako dřevo nevypada, asi foto. Nicmene plati, "ze kazdy kouri na vlastni hubu"Jestli se z toho kouri dobre, tak chapu. Ja osobne prave tohle znam dobre. Zrovna bavorskej vysak alias krakonoska, je podle mne uplne ultimatni kurackej nastroj, pricemz evidentne tu je masa, pro kterou je dulezitejsi jak u toho koureni vypada, nez jak se z toho kouri
A děkuji, tu část s „vypadáním“ přijímám jako kompliment 30 črc. 2024, 22:34
31 črc. 2024, 05:25
Sebastian píše:...můj „tabák“ jako tabák nevoní…
31 črc. 2024, 08:52
Rog píše:Tu druhú by som podľa fotky typoval na ozdobný predmet. Možno by pomohla fotka z iného uhla...
Možno tak aby bolo vidno tabakovú komoru
31 črc. 2024, 09:03
Snoopy píše:pri rotácii 2 x denne je podľa mňa riziko, že fajka časom skysne a prestane chutiť.
31 črc. 2024, 11:28
beda píše:Jinak jako k salveji... Byla tu drive nez legislativa...
31 črc. 2024, 14:05
Myslím že kuřáci i výrobci dýmek jsou spíše konzervativní kuřáci a nebudou vyhledávat tento materiál...kdyžtak napište nějaké postřehy z kouření, díky
31 črc. 2024, 19:01
01 srp. 2024, 10:53
beda píše:Si vazne legraci nedelam, ale Snoopy to vysvetlil podstatne srozumitelneji. Obycejny koureni fajfky se toci okolo chuti a aby byla dobra a casem lepsi a lepsi, tak se musi sejit vice faktoru. Jsou tu o tom stosy informaci.
01 srp. 2024, 10:56
Mateo1990 píše:Za mě pokud dýmka splňuje Vaše očekávání a výroba pro Vás není nijak pracná ani nákladná tak proč neHolt jsou tu zaběhlé a leta ověřené materiály a maj jisté předpoklady nejen k dobrému kouření, ale i dlouholetému udržení dýmky v dobré kondici
Myslím že kuřáci i výrobci dýmek jsou spíše konzervativní kuřáci a nebudou vyhledávat tento materiál...kdyžtak napište nějaké postřehy z kouření, díky
![]()