26 dub. 2022, 06:52
Říkám si, jestli si ten Eight State Burley nezaslouží trochu poležet. Co myslíte?
26 dub. 2022, 10:47
Já jen tiše závidím a mít tu plechovku doma, tak ji hned asi otevřu.
26 dub. 2022, 12:36
vw1302 píše:Říkám si, jestli si ten Eight State Burley nezaslouží trochu poležet. Co myslíte?
To je jen otázka, jak silnou vůli máš
Já jak mám archiv, tak většinou nechávám všechny tabáky co koupím minimálně rok uležet. Když to nevydržíš, tak hlavně napiš jaký je
26 dub. 2022, 20:05
Tabáku mám na moje poměry dost a pevnou vůli povětšinou taky, tak bych jim ten rok a více mohl dopřát... No a pokud to neustojím, určitě se podělím, a to nejenom o dojmy..
06 srp. 2022, 17:44
Přátelé, dostal se se někomu do dýmky výroční Anthology 1992-2022? Všude na něj pějí chválu a k dostání už téměř není...
15 srp. 2022, 17:39
Dostal a muzu rict ze je to fantasticke pokoureni. Oni proste vedi proc to dali jako vyrocku
15 bře. 2024, 21:33
Konečně v Česku . Děkujeme
18 bře. 2024, 22:12
Autumn Evening v etrafice - začínám věřit na zázraky!
25 bře. 2026, 17:52
DREAMS OF KADATH . Měl jsem zato , že je to prostě směs všech možných neochucených tabáků . Neuměl jsem naprosto nic říct o téhle zajímavosti. Tajemná chuť , která mě přitahovala a zároveň svou neidentifikovaností i trochu štvala. Něco trochu sladkého a pikantně překořeněného ? Rozpor vznikal i v tom , že tahle tajemná záležitost šla do nové nezakouřené dýmky a ještě k tomu zakoupená a okamžitě testovaná . 30 gramů vykouřeno , došla trpělivost a odloženo ( i s dýmkou) .
Dnes jsem si po dvou měsících tenhle skvost znovu nacpal. Když řeknu co jsem hledal v chuti , patrně to bude vypadat , že jsem se naprosto zbláznil : Dost zvláštní kakaová bábovka. Tu bábovku ochutil buď blázen , nebo gurmán génius.Nějaké sladší kakao , laciná hořká čokoláda , trochu trpkosti černého čaje , snad špetka vanilkového cukru s nějakým mě dosud neznámým cizokrajným ovocem , pepř a chilly , stopové množství citronové kůry a anýzu ,drobky s celozrnné tmavé bagety . A tuhle zvláštnost jakobych konzumoval zahalenej v kouři u otevřeného ohně ve vlhkém večeru.
Tak jsem se asi dneska zbláznil. A zřejmě i zamiloval . A jestli bych to trochu jinak ochutil ? Přiznám se že přesto , že tohle je vážně dream , tak ten pepř a chilly bych klidně vynechal. Ale kdo ví , třeba příště budu rád , že to tam ten gurmán stvořitel přidal.
30 bře. 2026, 12:50
Krásná recenze, na mě je ten tabák už moc, ale vím o čem píšeš, můj oblíbenec ze stejné serie Mad Fiedler byl a vlastně i je stejně neuchopitelný. Směs, až smršť chutí, které se prolínají,přicházejí a mizí s časem je pro mě naprosto návyková věc, strašně mě baví a zatím nidko nedokázal plně popsat co je to vlastně za chuť