Re: TOP FIVE pro dnesni den aneb co dnes mate v dymce XXVII.

23 led. 2025, 20:32

Gladora - Pesse Canoe Oriental Flake - poznávám, trošku něco jiného, ale moc fajn.
CD - Briar Fox - pohodový s cigaretovým závanem.
Samuel Gawith - Lakeland Dark - už je prázdný a začal mi chutnat. Typický čistý angličan, švihnuty rozumně tou jejich lakeland esencí.
Ještě do spižírny přikoupeno pár plechu MacBaren - HH Old Dark Fire - letos skončí většina produkce, STG koupilo MacBaren a je amen.

17 úno. 2025, 13:57

Nově, Ratrays - Black Marllory. Chutná toť záležitost.

20 úno. 2025, 08:44

Když je dnes ten IPSD, vzal jsem si na cestu do práce dýmku, i když se mi v tom mrazu moc nechtělo. Nacpal jsem červenou Amphoru a nakonec to bylo fajn :puffy:

23 úno. 2025, 17:54

... Amphora Burley
... Amphora Kentucky
... Mc Baren No.1

19 bře. 2025, 07:46

Teď dýmám Condor Ready Rubbed :smoke5:

22 bře. 2025, 19:06

art of sword five . chapter I.

08 dub. 2025, 17:34

Tak dnes amphora Virginia. Dobrý tabáček a narozdíl od MB no1. nekouše :D za mě dobrý :ok:

18 dub. 2025, 11:35

Best Brown Flake :puffy:

21 dub. 2025, 19:19

prodloužený výkend strávený s hoblíkem a pilou, v přestávkách na střídačku HU Directors Cut a SG Black Cherry

04 čer. 2025, 15:12

World War Gio

25 čer. 2025, 10:46

Po dlhom čase som vytiahol dýmku Ser Jacopo Picta Picasso. Nesie sebou príbehy v príbehu. Kúpil som ju roky dozadu niekde tam za jazerom Lugano. Po ceste som si kúpil cigaru Romeo y Julieta.
Následok, úplne neplánovaný zvrat okolností počas spiatočnej cesty cez mesto Verona.

Dýmka bola najprv určená pre zmesy s obsahom perique, ale ako to býva zvykom, tok okolností sa vyvinul nasledovne. Včera som plánovane otestoval tabak Speak Easy.

"Keď sa po tretí krát obrátim, zahorím jasným plameňom"

V knihe, ktorej časti sa čítajú všetky naraz, rozoberám pokročilé koncepty o tom, či v momente, keď sú kocky hodené, je už rozhodnuté, alebo ešte nieje.

29 črc. 2025, 19:16

Erinmore v klubovce od pana Hapa :puffy:

05 zář. 2025, 11:38

Zkousim tabak Torben danske No 999. Vubec neni spatny, ta aromatizace whisky je skoro neznatelna, zato sladkej cavendish je citit opravdu dost :puffy:

21 říj. 2025, 16:30

Dunhill 3YO Matured Virginia. Nenáročný přírodní tabáček, dostal jsem ho od kolegy, kterému nechutnal. Ideální na zakuřování.

17 lis. 2025, 14:52

Dnešní chladný den ideální pro vytažení něčeho staršího a hřejivého Rattrays winter edition 2023.