Kuřácké kluby

To ostatní - kouření, zážitky, prodejci, události, zajímavosti atd. Jen k tématu!

Moderátoři: Dejmal, Fénix, Jakub, Sobpeta

Re: Kuřácké kluby

Příspěvekod klasik51 » 06 úno. 2020, 20:25

jaroa - odpovědi na druhou část Tvé otázky . viewtopic.php?f=11&t=1409 :smoke1:
klasik51
Člen správní rady pipE-clubu
Člen správní rady pipE-clubu

Věk: 73

Příspěvekod itrnda » 19 čer. 2020, 18:40

Jíra píše:Ještě jsem objevil toto:
https://www.mapotic.com/kuracke-spolky
:smoke5:

Tak jsem se rozkoukával a jediné místo poblíž byl Hulín. Umíte si jistě všichni představit, jak slibně mi to znělo, ale odkaz byl nefunkční...

Po poslední zážitku, kdy jsem měl v hospodské zahrádce pocit, že se ode mne nejspíš očekává, že po zaplacení pokleknu na pravé koleno a omluvím se všem ctihodným nekuřákům i cigaretohuličům za to nesnesitelné obtěžování mojí Falconkou s neutrálním Marlinem, vlastně přemýšlím, k čemu jsem si koupil tu krásnou etuji...
itrnda
Člen pipE-clubu
Člen pipE-clubu

Věk: 60

Příspěvekod vitsoft » 12 pro. 2022, 09:15

Internetové petice toho sice mnoho nezmůžou, ale aspoň by mohly ukázat, že lidé nesouhlasí s omezováním svobody.

Petice za změnu „Protikuřáckého zákona“.
vitsoft
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvekod Kiwosz » 02 led. 2023, 21:19

Nevite o nejalem miste na Třinecku, Jablunkovku kam by si mohl člověk zajít zadýmit do společnosti a nemuset být venku? Co jsem hledal, tak to u nás v republice s nejakými Cigar/pipe lounge nevypadá nic moc. To jsou všichni tak rádi zalezlí doma?
Kiwosz
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Věk: 31

Příspěvekod mellisajja » 21 srp. 2024, 15:52

Čauko, kuřácký kluby, jo? To už je trošku přežitek, ne? To je jako chtít, aby poslanci odsouhlasili kluby pro feťáky, alkoholiky, bezdomovce, smašky apod. Kde to žijete? Dneska, kdy existují taková online místa, jako je lsd shop, si všichni svoje „závislosti“ obstarají na internetu a „vyhulí“, slízkou nebo vypijou na vlastní zahradě. Uspořádejte si kuřácký klub na verandě, ve sklepě nebo vlastní garáži, pozvěte sousedy, kámoše, známý a budete mít klid! Bez opletaček se zákonem nebo nucením, aby kouř vdechoval i personál nějakýho zakouřenýho klubu…
mellisajja
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel

Předchozí

Zpět na Kouřové signály