Re: Etrafika Praha

14 zář. 2023, 19:14

Velké poděkování E-trafice v Praze. Za měsíc 5 nových dýmek, ochotně poradí, nic není problém. Předpokládal jsem léta učení s dýmkou, díky pánům je to rychlejší. Potěší, že dýmky mají zkontrolované, případně na místě lze pořešit. Konečně obchůdky, kde můžete trávit takřka neomezeně času :-)

02 led. 2024, 18:10

Tak s tím časem bych byl opatrnější. Říká se že čas jsou peníze a tam u kluků to platí dvojnásob. :smoke1:

03 dub. 2024, 22:10

Joo, tam platí nepřímá úměra - čím déle tam jsi, tím menší máš množství peněz v portmonce. :puffy:

20 bře. 2025, 15:22

Ahojte všetci, mal by som otázku.
Chcel som si objednať tabak do fajky ako vždy z E-trafiky a vypísalo mi to že už tabaky dodávajú len v rámci ČR.
Neviete o nejakom podobnom dobrom obchode v zahraničí s bohatým výberom tabaku a fajok?
Tie slovenské nestoja za nič, prakticky ten istý výber ako v obyčajnej trafike.
Za každú odpoveď vopred ďakujem. :ok:

24 bře. 2025, 10:33

Dobrý den, měl bych dotaz na E-Trafiku, jak to bude vypadat s Mac Barenem, když ho spolkl Scandinavian Tobacco Group? V případě ukončení produkce, nehledáte nějaké náhrady?
Díky za info

18 dub. 2025, 11:43

Frank85 píše:Ahojte všetci, mal by som otázku.
Chcel som si objednať tabak do fajky ako vždy z E-trafiky a vypísalo mi to že už tabaky dodávajú len v rámci ČR.
Neviete o nejakom podobnom dobrom obchode v zahraničí s bohatým výberom tabaku a fajok?
Tie slovenské nestoja za nič, prakticky ten istý výber ako v obyčajnej trafike.
Za každú odpoveď vopred ďakujem. :ok:

zial nejde to….zrejme kvoli spotrebnej dani na tabak… asi najlepsie si objednat dobru zasobu a urobit si vylet do cz a osobne prevziat

14 led. 2026, 12:35

Zdravím a jdu s otázkou. Když přijedu v dnešní době do Prahy na Blanickou a nejsem přímím členem klubu , můžu si tam dát relax s dýmkou ? Pokouřit , posedět , vypít kávičku , čaj ... ?? Nebo je to čistá záležitost klubu ??
Je to určiťe milejší , než jen objednat , vyzvednout a sedět doma . Přesto že jsem z Pardubic .
Jířa

14 led. 2026, 12:49

No, myslím, že tě kluci nevyhodí, pokud tam zrovna něco nebude...

14 led. 2026, 13:24

Tak to jsem moc rád a děkuju za odpověď. Rád si tu radost udělám . Tak nějak je hned den hezčí , díky :ok:

14 led. 2026, 14:18

Nebo to naplánuj na pondělí odpoledne, to se tam po 16.00 schází klub :-)

14 led. 2026, 17:20

To mi tak trochu přijde jako pozvánka :smile: . Každopádně děkuju za informaci :smile: . Jen ale dřív něž v půlce února se tam určitě nedostanu.
Ještě jednou díky :ok:

19 dub. 2026, 09:01

V pátek na skok v Blanické. Odnesl jsem si tabák a dusátko a chvíli si vydechl před cestou domů. Děkuju.