18 dub. 2005, 14:58

Protože výraz "tobolka" pro pouch (teda to, co neni plechovka) zavedl Fénix. Tady se to chytlo víc než dobře, ale reálný svět teprve musíme zcivilizovat :wink:

18 dub. 2005, 15:07

Qido píše:Protože výraz "tobolka" pro pouch (teda to, co neni plechovka) zavedl Fénix. Tady se to chytlo víc než dobře, ale reálný svět teprve musíme zcivilizovat :wink:

Holt musím mít něco co si dám vytesat na hrob :lol:

18 dub. 2005, 15:20

Qido píše:Protože výraz "tobolka" pro pouch (teda to, co neni plechovka) zavedl Fénix. Tady se to chytlo víc než dobře, ale reálný svět teprve musíme zcivilizovat :wink:

aha...nu dobrá, příště mu budu muset vysvětlit, že jde o "obecně používaný pojem", který od teď musí také používat... :lol:

18 dub. 2005, 15:26

Btw Fenixi u nas v Ostrave je v centru trafika "Fenix" - nezapomnel si se nam nahodou s necim pochlubit ? :wink: :lol:

18 dub. 2005, 15:37

piter píše:Btw Fenixi u nas v Ostrave je v centru trafika "Fenix" - nezapomnel si se nam nahodou s necim pochlubit ? :wink: :lol:

:shock: :D

18 dub. 2005, 17:51

Tak jsem se cestou domů stavil v té trafice na Kulaťáku a fakt tam mají tabáky na váhu - několik druhů Holger Danske, Krakonoše, Batida de Coco, McClintock a snad ještě něco dalšího...jsem teda na zkoušku vzal 10g Virginia Mysore a potom 10g tabáku označeného pouze jako Burley...

21 dub. 2005, 13:21

Dneska jsem byl na Kladne, v tabaku U dymkare, a musim rici, ze se mi tam hodne libilo. Dymek celkem dost (spis levnejsi az stredne drahe). obsluha prijemna, obchod svetly, dymky hezky videt. Proste jestli nekdo budete mit cestu na Kladno, tak se tam stavte.

25 dub. 2005, 11:38

Sobota 23.4 ráno - Ústí - Sherlok Holmes, :D super, měl jsem sice málo času tak jsem si koupil jen dva tabáky, ale plánuju na příště delší zastávku. Pochvala, vekmi pěkná prodejna, velký výběr a slečna byla také příjemná, pustila mě dovnitř chvilku před otvíračkou a vůbec jí to nevadilo! :lol:

25 dub. 2005, 11:42

seng píše:Dneska jsem byl na Kladne, v tabaku U dymkare, a musim rici, ze se mi tam hodne libilo. Dymek celkem dost (spis levnejsi az stredne drahe). obsluha prijemna, obchod svetly, dymky hezky videt. Proste jestli nekdo budete mit cestu na Kladno, tak se tam stavte.

Kde presne je ten tabak? Po ceste do Prahy se tam nekdy zastavim.

25 dub. 2005, 11:55

lukas píše:
seng píše:Dneska jsem byl na Kladne, v tabaku U dymkare, a musim rici, ze se mi tam hodne libilo. Dymek celkem dost (spis levnejsi az stredne drahe). obsluha prijemna, obchod svetly, dymky hezky videt. Proste jestli nekdo budete mit cestu na Kladno, tak se tam stavte.

Kde presne je ten tabak? Po ceste do Prahy se tam nekdy zastavim.

U DÝMKAŘE, dýmkařství - pěší zóna v Kladně, Komenského 409.
http://www.mapy.cz/search.py?objectType ... &zm=8&sz=1

25 dub. 2005, 11:59

to seng: ok diky :wink:

12 kvě. 2005, 15:24

Pozna nekdo v Breclavi daku dobru trafiku?
dik

Samá Praha

19 kvě. 2005, 12:30

Kua jak to čtu od začatku do koňca je to tudyk sama Praha (no abysem nekecal tak s paru čestnymi vyjimkami). Němatě tam cosyk aji pro nas venkovany z Ostravy?
Ja znam v Ostravě enem dvě trafiky, kaj se da kupiť dobre kuřivo: naproti černe louky a v Realni ulici. Piter kaj to je ten Fenyx?

vaš dymkař navratilec ostravak RD

19 kvě. 2005, 12:50

Dalsi je na Ruske ve Vitkovicach - Zuzico ( naprotivo stareho vitkovickeho bazena) - neosobni obsluha a pak na plate ve Svinove stanek pana Taraby ( doporucuju po treti hodine to je tam osobne a ma do pate). S tym se da i pokecat. :D

Re: Samá Praha

19 kvě. 2005, 12:51

Robur Dobyvatel píše:Kua jak to čtu od začatku do koňca je to tudyk sama Praha (no abysem nekecal tak s paru čestnymi vyjimkami). Němatě tam cosyk aji pro nas venkovany z Ostravy?
Ja znam v Ostravě enem dvě trafiky, kaj se da kupiť dobre kuřivo: naproti černe louky a v Realni ulici. Piter kaj to je ten Fenyx?

vaš dymkař navratilec ostravak RD

At uz si clenem klubu at muzem zalozit jeste s Dickem (a dalsimi pridavsimi se lidmi) severomoravskou bunku :-)

Takze v Ostrave nejlepsi dymkarstvi co vim:

obchod pana Taraby ve Svinovskych mostech

Mostex Zuzico na Ruske ulici ve Vitkovicich

Mostex na Realni

trafika u Cerne louky

jedna pekna je tez v Prioru na Masarykove namesti (ale bacha na prisernou obsluhu)

pekna trafika taky v Hypernove v Shopping Parku

. . . . ovsem je mozne ze sem ted na neco mohl zapomenout