Michani vrstev tabaku v ramci jednoho kotliku

09 črc. 2025, 19:08

Ahoj bando, chtel jsem se zeptat - mate zkusenost (nebo pravidelne delate?) s michanim tabaku v kotliku? Nemam na mysli namichani vlastni smesi, ale spis vrstveni tabaku. Mel jsem problem s dokurovanim Orlik Golden Sliced - i kdyz jsem ho susil vic, na dne mi nechtel horet. Tak jsem zkusil naplnit na dno 1/3 sussi Pesse Canoe Oriental a pak doplnil 2/3 Orlik. Pani! Bafani lehke letni citrusove virginie a ten konec kdy se probudi ty vonave orientaly... Me to bavi a celkem dostalo. Jsem nenormalni?

Re: Michani vrstev tabaku v ramci jednoho kotliku

10 črc. 2025, 07:33

Také jsem s tím experimnetoval, zejména mě bavil přechod z jemné latakie do silné /mluvím o chuti/, u VaPerů to bylo spíše rušivé, nebo jsem neměl ty co na sebe pasují a navrch zelený Condor a pod něj Latu mě chvilku držel.
Nicméně, občas ten přechod vyloženě nesedl, tak jsem to opustil a jelikož kouřím už jen tabáky co mi chutnají, tak k tomu vlastně už ani není důvod, ale mám jinou úchylku.
Do latakiové dýmky co mám v dílně tak po čtyřech/pěti kouření pošlu Condora a tak dokola, celkem to osvěží chuť obou tabáků. :cool:

Re: Michani vrstev tabaku v ramci jednoho kotliku

10 črc. 2025, 21:06

Na dně tobolky nebo plechovky mi vždycky zbyde trocha jemného tabáku. Někdy ho vykouřím, jindy vysypu, ale když je z tabáku, který mi chutná, tak ho nechám a používám ho k zapálení dýmky. Nacpu třeba červenou Amphoru a navrch nasypu trochu toho jemného prachu z jiného tabáku, který se snadno zapaluje a od něj chytne hrubší tabák, co je dole. Takový podpalovač PEPO :mryellow: