01 bře. 2025, 23:20
Ahoj,
po letech zdravím zdejší dýmkařskou komunitu.
V rámci změny životního stylu se již několik let dýmce nevěnuji a tabáky z mých dýmkových let tak již u mě nemají využití. Dovolte mi tedy vás v této věci oslovit a tabáky vám nabídnout.
Tabáky byly nakoupeny v období cca 2007 až 2016. Uskladněno bylo takto – orig. balení – zabaleno v potr. folii, bulk: sklo, tobolky: sklo/plast krabice atp. Celkově bylo s tabákem nakládáno dle viz
viewtopic.php?f=2&t=3158&hilit=sklenice&start=210#p329622 U všeho jsem provedl kontrolu – orig. krabičky jsem vybalil z potr. folie (orig. balení jsem samozřejmě neotevíral), zkontroloval a přebalil do nové folie. Skleněné nádoby byly taktéž prohlédnuty, a tam kde bylo potřeba proběhla výměna sáčku, víčka atp. Pokud jsem na něco narazil (uniklé vakuum, rez, sušší forma atp.), tak je to zaznamenáno v tabulce viz níže. Pokud by měl někdo zájem – poskytnu fotografie. Nabízím vše tak jak to je bez jakékoliv úpravy, vlhčení atp. Samotného mě překvapuje, v jak vynikající kondici tabák je, zejména zavařovací sklenice i když přirozeně něco sušší určitě je.
Poznatky z kontroly tabáku – například otevření zavařovací sklenice s black pigtail choco SG po téměř 15 letech – je to něco neuvěřitelného, omračující vůně, vynikající kondice, absolutní top materiál, který nemá obdoby – A tak podobně, znalci ví určitě moc dobře…
Podmínky, ceny atp. stanovíme individuálně s konkrétními zájemci.
Tabulka s jednotlivými tabáky viz
https://1drv.ms/x/s!AvebIhug_9rHhaM9YTD65ebH61L2IQ Pokud bude mít někdo o něco zájem, kontaktujte mě prosím takto: email, SZ, tel viz profil
A samozřejmě pokud máte dotazy, rád zodpovím.
Děkuji
S pozdravem
Jiří