Ch Flake od Gawitha - daruji nebo vymenim

06 bře. 2025, 13:45

Zdravim vsechny, privezl jsem si Chocolate flake od Samuela Gawitha ze zahranici, chutna mi, ale jakozto zacatecnikovi mi dela problem udrzet ho v chodu, proto radeji prenecham nekomu kdo si ho uzije vic, klidne vymenou za nejaky zajimavy vzorek, nebo jen tak. Vykourene 2 flaky z krabicky, otevreno pred tydnem a od te doby v zavarovacce.

Re: Ch Flake od Gawitha - daruji nebo vymenim

12 bře. 2025, 12:36

Ten flake bych rád ochutnal , jen teď nemám co nabídnout. Mám jen rozdělanou plechovku Night Riders od Stanislawa , zbytek nechutného Kentucky Birda a pro mě taktéž nechutný HD Ruby Melange

12 bře. 2025, 12:52

Ahoj Jirko, odkud jsi?

12 bře. 2025, 13:07

No zdravím tě z Pardubic

28 bře. 2025, 15:41

Tak ještě jednou velké díky za možnost ochutnávky :yum: :ok: . A s ohledem na to , že bývalý Hradečák tuhle možnost postoupil Pardubákovi zcela zdarma i s dopravou , tak to poděkování je i s poklonou :ok: .
Jinak Ch flake mi překrásně voní vysokoprocentní čokoládou , ovšem co mě překvapilo je to, že při kouření jsem tu čokoládu prostě musel a musel :smoke3: (dokonce trochu marně) hledat , oproti latákiji kterou jsem cítil téměř hned . Na malou chviličku jsem paradoxně čokoládu v puse zacítil po 20 minutách od dokouření, takže se těším na další pokus , jestli se objeví. Hold jsem taky začátečník a chutě se teprve učím objevovat. To co cítím z jakéhokoliv nezapáleného tabáku , totiž při kouření těžko dohledávám..
Jo a celkem 4 zápalky , z toho tři na první zapálení . To mi teda klasický řez dával ze začátku zabrat mnohem víc. Skoro bych řekl , že se mi ten flake natolik zamlouvá , že bude zřejmě ovlivňovat moje další tabáčky :joy: :smoke1:

28 bře. 2025, 15:59

Mi :offtopic1:
Trochu nechápu proč tady můžu psát a vložit příspěvek, když jinde mi to nejde . Například "Dejmalovi" (aspoň tímto velké díky , pokud to tu čteš :ok: :?: ) jsem se několikrát pokoušel odeslat poděkování za radu co s náústkem . Moje vlastní představení mělo taky několikrát nekompromisní neúspěch :think: Zrovna jako spoustu dalšího co jsem tu chtěl na fóru napsat , odpovědět , poprosit o radu .... :think:
:offtopic1:

06 dub. 2025, 21:37

Ahoj Jiro, jsem rad ze spokojenost! A teda zavidim ti ty 4 sirky, me to chcipalo uplne furt. Dal jsi mi ale chut vyzkouset to znova, pockam si na hezky pocasi a vlitnu na to. Mam ted rozkourenou paradni English Chocolate od Two Friends (ta mi voni jeste lip, min chemicky, ale rekl bych ze mozna malinko ubira na latakii bohuzel), tak to zkusim porovnat. Tak at to dyma, me trvalo cca 30 kotliku vsemoznych tabaku nez jsem zacal poradne neco citit, chce to vydrzet! Ta odmena za to stoji :) Ondra

09 dub. 2025, 23:28

No k těm čtyřem zápalkám asi takhle. Rozhodnul jsem se udělat si cestu do etrafiky na Blanický. Tam jsem dostal opravdu úctyhodné školení o tom co dělám špatně a jak bych to asi měl dělat. Co jsem si vzal a pochytil z té jedné návštěvy , tak z toho se doteď učím. A jsem za ty rady rád protože můj zážitek z dýmky se okamžitě změnil a mění.
Jinak teď se asi chystám na Bobs čoko , když Samuel u nás není .

11 dub. 2025, 06:19

Hoši, nechci být za buzeranta, ale tady jste v inzerci, diskuze se vede zpravidla v odpovídajícím vlákně, ne pod inzerátem...