Ha, odradit mě to ale nemůže, protože po roce kouření jsem si dýmku zamiloval. Jen stále nemůžu v brněnských trafikách narazit na SG Black shery, na kterej se už třesu. Moderátoři: Fénix, piter, Nevill, basa333
Ha, odradit mě to ale nemůže, protože po roce kouření jsem si dýmku zamiloval. Jen stále nemůžu v brněnských trafikách narazit na SG Black shery, na kterej se už třesu. 

Sobpeta píše:Je to zajímavý, dneska jsem učinil přesně takovou zkušenost....
Našel jsem v piksli tři dost uschlý plátky Balfan flaku. Napadlo mě, že drolit by to nemělo cenu, proměnily by se v prach. Tak jsem je jen tak nalámal na kousky, nasypal(doslova) do dýmky a paráda. Sice to chvilku protestovalo, než se to chytlo, chvílama jsem trochu propadal panice, ale trpělivost se vyplatila. Super chladný pokouření a takhle sypkej bílej popílek mi s fajfky ještě nevypadl za celou dobu co kouřím...![]()
![]()
Asi se s těma esgéčkama nebudu tak párat. Tohle hořelo a chutnalo naprosto parádně, ani nevadilo, že ty fláky byly tak suchý. Vždycky to trápení s tím žmouláním a drobením...ještě to párkrát prubnu jestli to třeba nebyla náhoda a možná u tohodle stylu "nacpávání" nepoddajných plátků zůstanu.
Zřejmě asi čím sušší tabák, tím vetší kousky cpát a naopak.Ameriku jsem určitě neobjevil, ale každopádně mě to potěšilo.

PK101 píše:Byl by někdo tak hodný a poradil mi, kde koupit slušné dřevěné dusátko?...

basa333 píše:… kulatina s bužírkou…

jcp píše:Pokud chceš něco hezkýho a levnýho, tak jukni na etrafiku. Wolfertz stojí jen 122,-Kč a je hezkej i praktickej…

PK101 píše:

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník