Moderátoři: Dejmal, Fénix, basa333
bububu píše:etrafika.sk
''Predaj tabakových výrobkov:
V súčasnosti nie je legislatívou umožnený predaj tabaku a tabakových výrobkov formou zásielkového predaja, preto je možná iba ich osobná objednávka v mieste predaja a osobný odber tamtiež.''
Toto mam brat vazne? Ako to riesite ti, ktori nieste z Bratislavy a vyber vo vasom meste je taky () ako v mojom?
tritrek píše:
Pssst! Hlavne nie cez verejné kanály, ale možno cez PM alebo mail Carolcovi? Stretnete sa alebo sa dohodnete...
bububu píše:
Po troch mailoch pred pol rokom a po dvoch mailoch niekolko dni do zadu aj s rozostupom, bez odozvy... Asi preto sa tu pytam, to mam brat ako bezne postupy predajcu, alebo?
carolco píše:wow, ďakujem priatelia, že ste sa ma zastali. veľmi sa ospravedlňujem bububu (-ovi) za to, že som neodpovedal, ale nebolo na čo - fakt som nedostal žiaden mail. možný je problém na jeho aj na mojej strane - pomerne veľa mailov mi na etrafikácku adresu neprechádza, na čo som prišiel len pred časom, takže to momentálne riešim. problém, ako písal fénix, mohol byť aj na gmaile. netuším, kde sa teda stala chyba, ale mrzí ma to.
bububu - buď mi pokojne napíš SZ cez tunajšie fórum, alebo sa mi ozvi s odvolaním sa na dymku.net na moj mobil - najdes ho na etrafike, pripadne pridavam dalsi mail: karol@navrkal.sk
isch píše:OT
bububu, a co tak napisat nieco o sebe?
bububu píše:
Nezvyknem rozpravat o sebe. Radsej pocuvam inych.
Mna treba brat ako aktivneho clena so statusom pozorovatel.
basa333 píše:navíc "pozorovatelé" jsou vždy trochu podezřelí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků