Moderátoři: Dejmal, Fénix, basa333
Jido píše:Dokourit je povinnost k fajce. Po desaty uz nezapaluju a do dvanacti vzdycky nejak vydrzim. Jo jednou jsem s fajkou v zubech usnul, ale to bylo ve ctyri odpoledne
Sezam píše:Jido píše:Dokourit je povinnost k fajce. Po desaty uz nezapaluju a do dvanacti vzdycky nejak vydrzim. Jo jednou jsem s fajkou v zubech usnul, ale to bylo ve ctyri odpoledne
Zasady jsou zasady, ale je videt, ze jeste nejses addictedPrijdou casy, kdy budes rad za urvanou pulhodinku, ktera ti ke splneni povinnosti k dymce sotva bude stacit
Umeni je predvidat nepredvidatelne a nacpat jen tolik, co stacis
Sezam píše:Jido píše:Dokourit je povinnost k fajce. Po desaty uz nezapaluju a do dvanacti vzdycky nejak vydrzim. Jo jednou jsem s fajkou v zubech usnul, ale to bylo ve ctyri odpoledne
Zasady jsou zasady, ale je videt, ze jeste nejses addictedPrijdou casy, kdy budes rad za urvanou pulhodinku, ktera ti ke splneni povinnosti k dymce sotva bude stacit
Jido píše:Sezam píše:Jido píše:Dokourit je povinnost k fajce. Po desaty uz nezapaluju a do dvanacti vzdycky nejak vydrzim. Jo jednou jsem s fajkou v zubech usnul, ale to bylo ve ctyri odpoledne
Tak hluboko nikdy neklesnu závisláku.
Šimi píše:Nedávno se mi stalo, že jsem musel rychle dojet plně nacpanou dýmku, kterou jsem už měl 20 min. Nálož by vyšla asi na další hodinu. Tak jsem s těžkým srdcem odebral tabák do popelníku a abych trochu osušil dno, nechal jsem tam trochu tabáku. Tu sem zapálil a po 10 min bylo hotovo. Nebylo to sice nic moc, ale dýmku jsem nenechal pomočenou.
Mathias Sandorf píše:...Ráno sem si na milou dýmku vzpomněl a dokouřil. Byl to pěknej kentáč, ...
forgi píše:Obcas sa veru stane ze si kludne bafam, ked zrazu zazvoni telefon a surne musim niekam ist.... V takom pripade poriadne premiesam popol vo fajke, aby nasiakol co najviac vlhkosti, dokladne vycistim a necham odpocivat aj tyzden. No stalo sa mi uz aj to, ze som si povedal ze sa o chvilu vratim a na fajku som zabudol a cistil az na druhy den.
Pokial je fajka dobre zafajcena a toto sa stane iba zriedkavo, tak jej tym velmi neublizite, ale cerstvu fajku by to asi poznacilo vaznejsie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků