Zdravim Vas,
docela by me zajimalo, jaky mate kdo ritual, nebo figl na co nejlepsi zapaleni dymky. Mivam s nim trochu problemy a tak bych si rad precetl rady zkusenych dymkaru
Predem diky za odpovedi!
Moderátoři: Dejmal, Fénix, basa333
dix píše:trochu sa potrap vyhladavanim...bolo to tu dost rozpitvavane.Daj do Hledat klucove slova a budes mat.
Len tolko.
millhi píše:Zdravim Vas,
docela by me zajimalo, jaky mate kdo ritual, nebo figl na co nejlepsi zapaleni dymky. Mivam s nim trochu problemy a tak bych si rad precetl rady zkusenych dymkaru
Predem diky za odpovedi!
millhi píše:Zdravim Vas,
Predem diky za odpovedi!
bromden píše:Obecně zapálím po celé ploče, tabák se zvedne, zhasne, dusátkem srovnám (ne moc stlačit, spíš uhladit), a zapálím po celé ploše... což asi dělá každý, důležitý mi přijde zapalovat pomalu, ne totálně rozžhavit na vrchu, to pak není nic moc chuť... přiblížit ke kraji, pomalu bafat a plamínkem objíždět kraj... střed přitom chytne sám.
harel píše:Todík píše:Dýmku zapaluji tak jako Simon dle nálady a taky dle prostředí. Ovšem zcela jinak zapaluji dýmku na soutěži.
a ako? porozprávaj nám o tom
Todík píše:harel píše:Todík píše:Dýmku zapaluji tak jako Simon dle nálady a taky dle prostředí. Ovšem zcela jinak zapaluji dýmku na soutěži.
To je tajné - znáš to, každý má na zapalování a dusání jiný recept. Ovšem jeden rok jsi mě v Bratislavě překouřil, tak zrovna Tobě radit nemusím!
harel píše:Todík píše:harel píše:Todík píše:Dýmku zapaluji tak jako Simon dle nálady a taky dle prostředí. Ovšem zcela jinak zapaluji dýmku na soutěži.
To je tajné - znáš to, každý má na zapalování a dusání jiný recept. Ovšem jeden rok jsi mě v Bratislavě překouřil, tak zrovna Tobě radit nemusím!
...tento rok si to tiež môžme rozdať...
Uživatelé procházející toto fórum: Google[Bot] a 2 návštevníků