20 kvě. 2005, 07:03
bigdragon píše:no myslím že je celkem jedno jaký vrták použiješ (já sám jsem do dřeva dělal jenom vrtákama na kov) pouze bych doporučil aby neměl kužel (hrot) prostě rovnej taková spíš frézaa byl dobře nabroušenej
20 kvě. 2005, 07:08
20 kvě. 2005, 07:10
pkeklak píše:Mam problem. Vcera jsem koupil novou dymku a kdyz do ni vlozim filtr, tak naustek nedoleha k drevene casti, je tam asi 1 mm prostor. Lze to udelat tak, ze se filtr nasilu zamackne, papirek se v nem jemne zdefotmuje, ale pri koureni zjistuji, ze mi dymka vubec netahne, filtr se rychle ucpe.
20 kvě. 2005, 07:18
Milos Cerman píše:pkeklak píše:Mam problem. Vcera jsem koupil novou dymku a kdyz do ni vlozim filtr, tak naustek nedoleha k drevene casti, je tam asi 1 mm prostor. Lze to udelat tak, ze se filtr nasilu zamackne, papirek se v nem jemne zdefotmuje, ale pri koureni zjistuji, ze mi dymka vubec netahne, filtr se rychle ucpe.
Zažil jsem podobnej problem, ale nebyloto nedovrtanou dírou do dřeva.
Já jsem měl náustek lepený ze dvou kusů, teda do troubele byla vlepena trubička, a uvnitř byl přetok lepidla. Vyškrábl jsem ho vrtákem, ale točil jsem s ním jenom rukou !
20 kvě. 2005, 07:27
pkeklak píše:Pane Cerman mate pravdu. Ty 2-3 mm udelam i tocenim rukou. Diky za tipy chlapi.
20 kvě. 2005, 08:27
20 kvě. 2005, 10:22
pkeklak píše:Milos Cerman píše:pkeklak píše:Mam problem. Vcera jsem koupil novou dymku a kdyz do ni vlozim filtr, tak naustek nedoleha k drevene casti, je tam asi 1 mm prostor. Lze to udelat tak, ze se filtr nasilu zamackne, papirek se v nem jemne zdefotmuje, ale pri koureni zjistuji, ze mi dymka vubec netahne, filtr se rychle ucpe.
Já jsem měl náustek lepený ze dvou kusů, teda do troubele byla vlepena trubička, a uvnitř byl přetok lepidla. Vyškrábl jsem ho vrtákem, ale točil jsem s ním jenom rukou !
Pane Cerman mate pravdu. Ty 2-3 mm udelam i tocenim rukou. Diky za tipy chlapi.
07 čer. 2005, 20:49
08 čer. 2005, 11:32
Milos Cerman píše:pkeklak píše:Mam problem. Vcera jsem koupil novou dymku a kdyz do ni vlozim filtr, tak naustek nedoleha k drevene casti, je tam asi 1 mm prostor. Lze to udelat tak, ze se filtr nasilu zamackne, papirek se v nem jemne zdefotmuje, ale pri koureni zjistuji, ze mi dymka vubec netahne, filtr se rychle ucpe.
10 čer. 2005, 13:18
Vojtěch Regazzo píše:Děkuju za radu. Do Štěpánské tam raději nee. Asi to dám do Dlouhý. Jsem zvědav, jestli mi tam zachovají ten žlutý náústek, nebo jestli mi dam dají černý. Budu Vás informovat.bromden píše:Vojtěch Regazzo píše:Nevím, jestli to patří sem, ale mám dýmku desig Berlím se žlutým náústkem a mám ho již prokousnutý, Poradíte někdo, kde to mohu opravit ?
Dixovo košovou metodou. Vemeš prokousnutý náústek a mrskneš ho do koše. A uděláš si nový, nebo si ho necháš udělat (dělá to třeba Hingarův kšeft ve Štěpánské(prý nic moc kvalita), na opravy berou tuším i v dlouhé, jinak dost možná půjde domluvit se s Hápem, Kloučkem nebo někým takovým...).
10 čer. 2005, 13:38
14 čer. 2005, 22:01
14 čer. 2005, 22:35
Milan Zabloudil píše:Pro všechny co mají problém s lakovanou dýmkou od Honzy Kloučka :
Zavolat Honzovi a on vám to zdarma spravý nebo vymění za novou, řekl, že se to může stát při lakování, když děvče šáhne na dřevo nebo jí na něj něco ukápne(možná slza, že se sní musí rozloučit). Pak prý se může stát, že se lak odfukuje.
27 říj. 2005, 09:06
22 lis. 2005, 12:24