Astma - dýchání

14 črc. 2025, 10:51

Zdravím všechny dýmkaře. Zajímá mě, jak to máte s dýcháním - já mám cca dva dny po kouření dýmky astma, pocit stažení krku a dušnost. Když kouřím s filtrem, je to o hodně lepší, ale stále. Bez filtru mi to víc chutná, ale dušnost je silnější. Týden to odchází. Kouřím pomalu, opravdu vychutnávám. V tomhle problém nebude. Možná jsem na to jenom příliš citlivý. Zajímaly by mě vaše zážitky...

Re: Astma - dýchání

14 črc. 2025, 13:30

Gowrie píše:Zdravím všechny dýmkaře. Zajímá mě, jak to máte s dýcháním - já mám cca dva dny po kouření dýmky astma, pocit stažení krku a dušnost. Když kouřím s filtrem, je to o hodně lepší, ale stále. Bez filtru mi to víc chutná, ale dušnost je silnější. Týden to odchází. Kouřím pomalu, opravdu vychutnávám. V tomhle problém nebude. Možná jsem na to jenom příliš citlivý. Zajímaly by mě vaše zážitky...

Ahoj, mam astma, alergii na kde co. Pouzivam EcoBec a Ventolin. Po koureni dymky a ani doutniku se mi ROZHODNE nic nezhorsilo!
Ted mam za sebou 14 dni na "tabore" soustavneho huleni. Nebyl den, kdy bych nedal aspon jednu dymku a nejaky doutnik/toscanelo a nic.
Dymka a doutnik se netaha do plic!

Nemuzu kourit vodnici a ani brčko, to jakmile natahnu, tak se mi vsechno sevre a stahne a jsem zralej na hospitalizaci.
m.