17 zář. 2007, 13:13
Poslední dobou jsem nějak ustrnul nebo spíše mi dost zachutnal Javaanse Jongens 3/4 . Perfektní tabák , jen papírky od něj jsou na nic . Lepší je Vážka .
17 zář. 2007, 17:56
V poslední době balím Black XX. Občas večer před spaním mám chuť si zapálit, ale fajfka je na dlouho, ubalím si cígo normální průmyslové tloušťky, přepůlím, nacpu do špičky a ta půlka je fakt akorát. Black XX je docela nářez, asi jediná cigareta, ze které si zakouřím k mojí plné spokojenosti. Připomíná mi Gauloises Brunes bez filtru, jen ještě silnější. Asi už si nebudu kupovat žádný cigaretový tabák, Black XX je fakt kvalita.
17 zář. 2007, 20:08
Z každéhé tabáku si ubalím (dutinky) cigaretu, ať jsem o kus chytřejší. Takový Kentucky Bird byl nářez (slaďák), Vanila choice se jevil jako příjemný tabák se stopou vanilky, bílý Caledonian byl perfektní a na Squadron leaderu jsem si nejvíce pochutnal. Davidoff Green mixture se jevil jako nenápadný bo i chuťově planý. Jsem zvědav jak si povede Dav. Royalty, pže v dýmce mi připadal hodně blízký chuti cigarety (opomenu-li zápach papírku).
Tím pádem, jak se mi jeví tabák v dýmce, tak je tomu i v cigaretě podobně. Ale asi je barbarství si z 1g vzorků balit cigarety.
17 zář. 2007, 20:18
A vy ten dýmkový tabák šlukujete??
17 zář. 2007, 21:04
tifik píše:A vy ten dýmkový tabák šlukujete??
Zajímavá otázka .
17 zář. 2007, 21:21
U cigaret převažuje šlukování, dýmku taky šluknu, ale jent tak ze zvědavosti. Každopádně mi připadá neutrální a latakiový tabák šlukovatelnější než aromatik.
17 zář. 2007, 21:29
Špagáty SG nejsou jen dýmkový tabák. Je to forma tabáku která se dá žvýkat, balit, nacpávat a po usušení a rozetření v hmoždíři i šňupat. Jsou to prostě kvalitní tabákové listy a je na spotřebiteli, jak s nimi naloží. Brown No. 4 je v cigaretě jemný a v plicích není moc cítit, zato Black XX je fakt sousto. Podobnost s černými cigaretovými tabáky je do plic bijící. Z normálních dýmkových tabáků jsem si nikdy dobré cígo neubalil, vždycky to bylo moc jemné a nebylo cítit, že něco šlukuju. Black XX je úplně něco jiného. Myslím si, že první evropské cigarety byly baleny právě z takovýchto špagátů a takové Gauloises Brunes, jsou na tuto dobu vzpomínkou.
19 úno. 2008, 15:46
bromden napsal:
Viděl jsem kdesi i celou sérii MacBaren Choice ve verzi na balení cigaret - pokud to bude stejná chuťojka jako dýmové, tak potěš.
Nevíte kde by se tento tabák dal sehnat?
Samozřejmě že ve variantě na balení cigaret
19 úno. 2008, 15:47
Beker83 píše:bromden napsal:
Viděl jsem kdesi i celou sérii MacBaren Choice ve verzi na balení cigaret - pokud to bude stejná chuťojka jako dýmové, tak potěš.
V praze skoro všude, příkladmo v Dlouhé, v trafice vedle KFC na IPP, v sherlockovi, etc etc etc.
19 úno. 2008, 15:54
Díky...
Jak se vůbec vyslovuje to MacBaren?
19 úno. 2008, 18:20
Jo ještě za kolik se dá pořídit aspoň zruba... kolik ho je..
19 úno. 2008, 20:42
jednoznace najlepsi bol u nas Javansee Jongens ale uz sa na SK nedovaza bohuzial - po nom si kupujem obcas ked dostanem chut na dym do pluc tak Drum - ostatne nekupujem mal som zle zazitky vela korenov , suche , zle - ale zacinal som na Samsone ked bol este dobry - teraz neviam naposledy pred 6 rokmi bol na figu.
este som zabudol , ze balit jednoznacne v ruke da sa to naucit za chvilku a je to lepsie ako v kombajne/balicke - mozes si regulovat velkost cigarety a taktiez tah
Naposledy upravil baronstrasil dne 19 úno. 2008, 20:45, celkově upraveno 1
19 úno. 2008, 20:42
Beker83 píše:Díky...
Jak se vůbec vyslovuje to MacBaren?
zeby MekBeren?
a chcem ho vyskuat aj ja len neviem ho zohnat
19 úno. 2008, 21:14
Beker83 píše:bromden napsal:
měl jsem od kamarída ubalený Cherry a Vanilla. Ten Ch byl slušný, Va byla hnusná
zkus eMBéčko
19 úno. 2008, 22:03
Golden Virginia + stipka Mc Clelland's Perique nema chybu.