Nový člen - predstavenie osoby členom fóra III.

NOVÍ NÁVŠTĚVNÍCI SEM! dále: organizační věci, návrhy na zlepšení...

Moderátoři: Dejmal, Fénix, Rog

Re: Nový člen - predstavenie osoby členom fóra III.

Příspěvekod Jířa » 11 dub. 2025, 17:57

Asi jsem na to právě přišel. Půl roku mi nejde nic odeslat a teď to jde a vlastně poprvé jsem nepoužil smajlíky. Tím pádem mohu odesílat text ve kterém žádný smajlík není a já počítačový idiot jsem na to právě přišel ))
Takže hlavně v klidu . Já jsem totiž Jířa. Vaše nové dýmkové miminko ))
Jířa
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Věk: 53

Příspěvekod Jířa » 11 dub. 2025, 19:08

No a jestli tedy mi to opravdu už půjde, tak ještě jednou, znovu a lépe.
Všechny vás tu pěkně zdravím a chci poděkovat za všechny ty příspěvky, za všechno to dobré co jsem zde mohl pochytit , za to že jste , za to že to tu funguje, za rady, za přímé rady (díky "Dejmalovi"), prostě díky za tuhle "možnost?".
No a co bych tak o sobě????? Vlastně jsem ten blábol už zkráceně napsal - Hlavně v klidu , já jsem Jířa z Pardubic )). No a vážně platí to, že ve svých 53 letech mám 43 let odkouřeno. Jenomže od 10 let kouřím cigarety a od 18 let černý balený tabák. Samozřejmě jsem se prokouřil do stavu debila sípajícího a chrchlajícího , což mě paradoxně opravdu teprve v 52 letech přivedlo k dýmce. Stav, kdy plíce nestíhají ,ale v ruce je pořád zapálený cigáro , snad pro ten zvyk, snad pro tu potřebu kouře,
snad pro tu neochotu vzdát se, snad ....... Najednou jsem Po pár měsících co jsem kouřil bez toho aniž bych šlukoval zjistil , že mi ten tabák chutná víc a že mám potřebu kouřit, že mám potřebu držet něco v ruce a zároveň už nemám potřebu ničit si vědomě zdraví. A přišla první dýmka......... Nekecám že až v 52 letech ,takže vloni. Momentálně nesípám, nechrmlám, nedusím se, nekašlu, dýchám.
Neuběhnul rok, dýmek mám pět. Teda pardon, dneska jsem přivezl dva nové buldočky, takže ode dneška jich je 7 )). Ovšem vzhledem k tomu , že jsem z Prahy z Blanické nedávno přivez 7 nových 10g vzorků , tak musím šetřit na další )).
No asi takhle , Mám nového koníčka,našel jsem nový smysl a rozměr kouření, no a jdu do toho )) .Zjistil jsem totiž, že coby dlouholetý kuřák se nacházím v dýmkařských plenkách a těším se na první krůčky. A co potom až začnu chodit a znát krásy a chutě nového světa ? No teda ? miminko co těší až dospěje ))
Tak ještě jednou , díky všem za to že jste ! A všem hodně krásných a smysluplných chvil u dobrého kouře .
mimčo Jířa
Jířa
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Věk: 53

Příspěvekod Rog » 13 dub. 2025, 09:14

:clamp: Vitaj a užívaj si "cestu" :smoke1: .
Rog
Moderátor
Moderátor

Věk: 45

Předchozí

Zpět na Forum Dýmka.net