NOVÍ NÁVŠTĚVNÍCI SEM! dále: organizační věci, návrhy na zlepšení...
21 črc. 2005, 15:14
Vzhledem k tajemnemu zmizeni tohoto threadu v dobe poruchy fora zakladam novy . . .
Cili veskere pripominky ci dotazy k foru sem, technickeho i netechnickeho razu, vsak to znate
21 črc. 2005, 15:21
Příspěvek, který není poslední už nemůžu vymazat ?
21 črc. 2005, 15:27
dick píše:Příspěvek, který není poslední už nemůžu vymazat ?
ja myslim ze jo - sve prispevky muze kazdy mazat - ale ruku do ohne za to nedam (nemam to jak zkusit). Jaka je tvoje zkusenost? Nemuzes mazat sve prispevky ktere nejsou posledni ?
Spis ti rekne Simon no . . .
21 črc. 2005, 15:36
no me se to taky stylo...kor kdyzse plodilo prispevku stejnych vic za sebou ,tak nesly smazat ci kdyz uplynulo neco kolem 2 min od zalozeni prispevku...
22 črc. 2005, 06:16
Taky jsem si toho všiml, pokud na něj (a nejen na něj) někdo zareaguje, dá se už jen upravit. Má to svou logiku, odpověď bez původního příspěvku, pokud není v citaci, by jaksi ztratila smysl
22 črc. 2005, 06:58
Naposledy jsem to zkusil ve středu a zmizel celý theard "klubová dýmka-přípravka"
Simon to potom nějak dal dohromady za což mu patří dík.
23 črc. 2005, 12:03
Může mi pls někdo poradit, jak udělat aby mi na mail nechodily upozornění na odpovědi ve fóru? Mail mě totiž upozorňuje o příchodu zpráv na mobil, takže mi neustále pípá telefon
23 črc. 2005, 12:05
Mathias Sandorf píše:Může mi pls někdo poradit, jak udělat aby mi na mail nechodily upozornění na odpovědi ve fóru? Mail mě totiž upozorňuje o příchodu zpráv na mobil, takže mi neustále pípá telefon

v tvem osobnim nastaveni - je tam tusim co se tyce upozornovani kolonka na zakrtnuti
23 črc. 2005, 12:11
Mathias Sandorf píše:Může mi pls někdo poradit, jak udělat aby mi na mail nechodily upozornění na odpovědi ve fóru? Mail mě totiž upozorňuje o příchodu zpráv na mobil, takže mi neustále pípá telefon

Nebo to jde i jen u jednotlivých temat ( vlevo dole)
Ukončit sledování tohoto tématu
23 črc. 2005, 12:15
Díky
23 črc. 2005, 12:24
piter píše:dick píše:Nebo to jde i jen u jednotlivých temat ( vlevo dole)
akorat takhle by to musel delat u kazdeho, lepsi vypnout vsechny naraz
Ono je asi nejlepší to globálně vypnout a pak si zapínat jen jednotlivá temata.
23 črc. 2005, 12:34
dick píše:piter píše:dick píše:Nebo to jde i jen u jednotlivých temat ( vlevo dole)
akorat takhle by to musel delat u kazdeho, lepsi vypnout vsechny naraz
Ono je asi nejlepší to globálně vypnout a pak si zapínat jen jednotlivá temata.
no vzhledem k provozu si neumim predstavit kolik mailu by mi muselo chodit

btw jaks to stihl? ja svuj prispevek hned smazl
23 črc. 2005, 12:52
Ja mám třeba zapnuto jen Ostravská buňka, abych nepropásl nějakou akcičku.
Ono Ti to prijde jen jednou - dokud se na to nekoukneš.
23 črc. 2005, 12:54
piter píše:btw jaks to stihl? ja svuj prispevek hned smazl

Asi nekde uvizl v Cache
26 črc. 2005, 10:48
Návrhy:
1) Co udělat jeden kmen RECENZE a rozdělit větve na jednotlivé tabáky ke kterým psát recenze. Vím, že jsou na dýmka.tk, na tabáky.cz atd... ale proč pořád někam přeskakovat a hlavně, pak by se recenze dali použít do dýmky.net.
2) Dodělat třídění tabáků - připadá mi, že to nějak umřelo.