hoochie coochie man píše:Jed jsem smažený larvy potemníka obalený v kokosu a bylo to dobrý. No a s tím yakem to docela vtipný je - mám k tomu 2 postřehy.
1. pokud ten yak byl čerstvě zabitej, tak oko nerozkousne, nejde ani rozříznout, musí se chytit do svorky a nastřihnout (postřehy mladého přírodovědce
)
2. pokud tam ten yak byl dýl tak musel bejt zmrzlej, a tudíž by z toho oka nevystíkla voda, tak jak je vidět.
Čili vtip je v tom, že je to sestřihaný tak aby BG vypadal jako borec a je to akorát show, ve který nic z toho vlastně nedělá. Jo a s očičkem bylo asi nejvtipnější, když na islandu vyhrabal ovci ze sněhu, vydloub jí oko, to přivázal na tkaničku od boty a vařil si ho v termálním pramenu
Tvé postřehy nejsou založeny na dostatečném množství informací.
1. jde to - pokud existují lidé, kteří jsou schopni louskat v zubech ořechy a kousat kostky ledu, tak existují lidé, kteří mají v čelistech dost síly na rozdrcení oka krávy. Není to až takový problém nemusíš nic nastřihávat ani nepotřebuješ svorky (největší problém je v tom udržet tu mrchu tak aby neklouzala - zvlášť když jsi levák, máš levou ruku v gypsu a to pitomé oko dal předtim někdo zmrazit = vlastní zkušenost)
2. ad bod 1
3. fakt nechápu proč by někdo měl konzumovat oko, které má nízkou nutriční hodnotu, zvlášť když má k dispozici celou krávu a svalová tkáň je dostatečně daleko od dutiny břišní a tím pádem mikrobielní rozklad přibližně stejný jako jinde po těle (problém je s rigor mortis - ty toxiny nesou fakt zrovna zdravé, ale to člověk který je nucen dát si chcíplého jaka asi neřeší)
¨
Lidi myslete - nedávno jsem v jakési diskusi četla větu:
Teď přichází ten vtip -
kráva na jeden kilogram své váhy potřebuje 15 kg zrní a 16 000 litrů vody
Ano je to smutné, ale je to tak. Škoda, že není možné lidem odebírat maturitní vysvědčení.