Zdravím vespolek,
vykukujíc z krémového kouře UF v mé oblíbené kavárně kde se pokouším dopsat jeden delší text. Řekl jsem si že na chvíli přelétnu k jinému diskursu.
Jsem dýmkový začátečník - dýmám něco kolem půl roku. Na fórum jsem se registroval asi před dvěma měsíci, až teď se dostal k tomu se pořádně představit.
Sice půl roku, ale dýmání jsem prostě propadnul.
Jsem PhD.student (filosofie a antropologie, francouzské myšlení dvacátého století), univerzitní učitel (katedra sémiotiky FHSUK), jazzový muzikant (hraju na kytaru, cvičím na kontrabas a občas fouknu do trubky), hraju loutkové divadlo (Divadlo Arnošta, klasické marionety) - mám tedy rád nástroje z krásného dřeva, což dýmky bezesporu jsou.
Pendluji většinu času mezi Prahou a Plzní.
Můj arzenál čítá:
Dvě začátečnické a testovací:
Zolo 505 (čínská dýmka, nicméně myslím že dobře navrtaná, moc se nerozpaluje, potom co jsem se naučil nacpávat kouří docela slušně).
Stanislaw bent (mám na aromatiky)
A moji miláčkové:
Peterson XL 90 rustic
Jirsa standard (strejtka)
V plánu:
Sherlock Holmes Professor
Oblíbené tabáky:
Peterson: UF, 3P, CCH, IW, SH, IO (v plánu OD).
Strejda Samuel: NF, Westmorland (a v plánu ochutnání celého setu - hlavně FVF, ChF - moc mi zachutnaly).
Lehké aromatiky: HG HD, Skandinavik Exotic, Stanislaw Pilot Blend, McLintok Black Sherry (do ženské společnosti)
Taky třeba říci že jsem bývalý student Batrachův (ačkoliv, kdy přestáváme být studenty našich učitelů?

)
Dobré dýmání přeji.
Martin