Moderátoři: Dejmal, Fénix, Rog
Schimmrovka píše:...Jo a představ se nám-je to zvykemna vláknu o nových členech.Rádi tě všichni přivítáme
czumyl píše:Tak sem si procital vlakno o ukladani dymek a narazil sem na doporuceni ...
Tak teda ... odnaucenej kurak cigaret (ke konci to bylo kolem 60 denne - nastesti manzelka byla dost neustupna a prudila-za coz sem ji strasne vdecnej), pak nasledovalo obdobi cca 10 let vodni dymky a pak sem kolem 31tyho roku zivota zacal posilhavat po sousedovi, jak si to trajda po zahradnce s fajkou v puse a vonavym tabake (KentuckyBird). No a pak sem jen poprosil dedu, jestli by mi nemoh dat nejakou starsi fajku na vyzkouseni (nechtelo se mi davat 1000Kc za dymku, kdyz sem nevedel jestli zvladnu kourit a neslukovat ... ). Po vycisteni a prvnim naladovani sem tomu nejak propad.
Ono naladovat vodni dymku a sednout si v klidu .. to nejak s dvema capartama neslo. Ted rano dostanu kocarek s jednim a druhyho vyprovazime do skoly na bus..a u toho vesele dymam.
Ze zacatku se minechtelo moc investovat do dymek...a tak sem si jako spravny sikula zasel do Kralovstvi dymek a koupil ten hobbyKit (navrtanej spalek s naustkem) a mesic smirgloval a smirgloval (protoze nemam krome akuvrtacky a brusky na noze zadny naradi). Pak sem na aukru koupil "hromadku fajfek" a neco doma poskladal. A letos mi jezisek prinese prvni opravdovou novou fajfku
.
Ted sem ve stadiu zkouseni tabaku. Dal sem se cestou, aby to moc manzelce nesmrdelo a zacal sem KentuckyBird dle vzoru souseda. Ted mi docela zachutnal DaVinci a Stanislaw-Latakia (ale ten muzu kourit jen kdyz je silnej vitr a de smerem od baraku...).
Na foru sem cerpal napady jak na umisteni dymek...ruzny policky, tak i na vyrobu/opravu. No ... sem zaregistrovanej vsude mozne, tak sem si rek..proc ne i tady
Schimmrovka píše:Vítámtě mezi námi-ale nezlob mě tím ,že nechceš do své vášně něco investovat.Já osobně jsem začala letos na nový rok a už mám 8 dýmek.Taky nemám peněz na rozhazování,ale dýmky jsou pro mě dneska na prvním místě-a to jsem ženská
Mě se s dýmkou zlepšil i zdravotní stav-no zejtra to konečně prozradím svému kardiologovi-se bude divit
Užívej si radosti z kouření dýmky-a hlavně toho klidu co to přináší
Uživatelé procházející toto fórum: Google[Bot] a 0 návštevníků