Moderátor: Fénix
zajímavý příspěvek, máš asi vyvinutý čich jako ohař, jak dlouho ten náústek žmouláš? zapal si cokoli a zapomeneš na takovou ptákovinu ...hergot , mně štípalo tabáků, než jsem se to tochu naučil... náústek nepřekouříš ničím... když máš dobrou fajfku, tak i ti ani např višňový náústek nemůže vadit...madriguera píše:Mám problém. Koupil jsem si jirsovku (pravda za 1090), kásnou! Ale teď jsem si přivoněl k náustku a ten tak jako chemicky gumově smrdí. V puse tak trochu štípe. Dýmka sama je fajn. Co dělat ? Dík moc za návrhy. Zatím se to pokusím překouřit SG Chocolate Flakem.
Šimi píše:Podobný problém tady řešil syn nejvyššího (presidwnt). Nakonec to pořešil speciálním gumovým návlekem na náústky.
Ale to přeleštění by mohlo pomoct. Je ten náústek zašedlý nebo zažloutlý a nelesklý? Pak to přelešti a uvidíš.
Šimi píše:Podobný problém tady řešil syn nejvyššího (presidwnt). Nakonec to pořešil speciálním gumovým návlekem na náústky.
Ale to přeleštění by mohlo pomoct. Je ten náústek zašedlý nebo zažloutlý a nelesklý? Pak to přelešti a uvidíš.
madriguera píše:Mám problém. Koupil jsem si jirsovku (pravda za 1090), kásnou! Ale teď jsem si přivoněl k náustku a ten tak jako chemicky gumově smrdí. V puse tak trochu štípe. Dýmka sama je fajn. Co dělat ? Dík moc za návrhy. Zatím se to pokusím překouřit SG Chocolate Flakem.
Mack píše:Šimi píše:Podobný problém tady řešil syn nejvyššího (presidwnt). Nakonec to pořešil speciálním gumovým návlekem na náústky.
dyť on má asi novou fajfku, ještě raď něčím , co začíná Primeros..
Šimi píše:Nedávno mi popisoval Bromden jak oživil takový náústek Nevilovi. Vzal ho 1000 smirkem, pak 2000 a nakonec ho přeleštil kotoučem a vrtačce pastou Savinelli. Výsledek lesk jako blesk, jako nový.
Celá operace trvala asi 10 min.
Šimi píše:Nedávno mi popisoval Bromden jak oživil takový náústek Nevilovi. Vzal ho 1000 smirkem, pak 2000 a nakonec ho přeleštil kotoučem a vrtačce pastou Savinelli. Výsledek lesk jako blesk, jako nový.
Celá operace trvala asi 10 min.
Alferi píše:bromden píše:nejdřív takový ty kór hnusný místa 400kou, jinak na to necháš ruce - prostě počáteční hrubost šmirglu dle míry olezlosti náústku...
Neudělalo to broušení schod v místě troubel - náustek?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků