Moderátoři: Dejmal, Fénix, basa333
bromden píše:Na dýmce.tk je návod na drobné opravy napálení, kterým prý jde i pozvednou dno dýmky. Něco takového bych potřeboval provést na jedné ze svých nejstarších, tak by mne zajímalo, jestli někdo z Vás neví (nemá vyzkoušeno), jaký konkrétní "žáruvzdorný tmel" se na to hodí?
dix píše:no napalelu/prepalenu/ dymku som zatial mal iba jednu a tu som zahodil.Ked som si v minulosti nebol isty fajku som vytrel medom nechal zaschnut...na druhy den zacal zafajcovat.Urcite by som si nevedel predstavit fajku kera ma cele dno potiahnute kamnarskym tmelom.Je to najvacsia plocha kade dymka absorbouje mocku....Taku faju tak na vystavu.
Zdenda píše:Zkoušel jsem zvedat dno kamnářským tmele od Soudalu. Práce šla dobře od ruky, ale nebyl jsem s výsledkem spokojený. Ač nejsem žádný zkušený dýmkař tak jsem rozdíl v chuti zaznamenal. Dýmka mně přestala chutnat a tak jsem ten tmel po pár pokusech vydoloval ven. Dýmku nechávám déle vysychat a už to neřeším. Raději si při nákupu dávám velký pozor na nadvrtanou dýmku.
Milos Cerman píše:Hele vy kamnari, nebylo by lehci si uzednicit celou fajfku ? Kdyz je to material, kterej tak chvalite ? A jestli to nebude na koureni, bude s toho alespon sranda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků